Llicència de Patró de Navegació

Et preparem per a l'examen teòric i realitzarem 8 hores de pràctica i 4 hores de ràdio, per portar vaixells fins a 8 metres d'eslora a motor-vela i motos d'aigua, fins a 5 milles de la costa i en navegació diürna i nocturna.

LLICÈNCIA PATRÓ DE NAVEGACIÓ

La titulació PNB – Patró de Navegació Bàsica, permet el govern de motos nàutiques sense límit de potència i embarcacions d’esbarjo a motor i vela de fins a 8 metres d’eslora. Podràs navegar fins a una distància de 5 milles de la costa.

QUÈ NECESSITES PER OBTENIR LA TEVA TITULACIÓ PNB

Aprovar un examen teòric, el qual comprèn 6 unitats que van des de la nomenclatura nàutica fins al reglament de prevenció d’abordatges i.completar unes pràctiques. 

 

PRÀCTIQUES OBLIGATÒRIES

SEGURETAT I NAVEGACIÓ «MOTOR».

Pràctiques obligatòries de 8 hores de durada, que es realitzen en una o dues sessions.
Aprendràs els fonaments de la navegació, mesures de seguretat, atracar i desatracar, preferències de pas, maniobres de fondeig, etc. realitzant exercicis en port i mar obert.

Les pràctiques es realitzen en diferents horaris adaptats a la teva comoditat, poden ser matins o tardes entre setmana o en cap de setmana, sempre a bord d’una de les embarcacions de la flota d’Escola Badia Alfacs.

RADIOCOMUNICACIÓ «RÀDIO».

Formació obligatòria de 4 hores en què coneixeràs les generalitats de les radiocomunicacions en el Servei Mòbil Marítim, l’ús dels equips radioelèctrics d’un vaixell i la reglamentació de les comunicacions radiotelefòniques, tant per a comunicacions rutinàries com per a situacions d’emergència.

La formació RÀDIO es realitza, mitjançant l’ús de simuladors, a l’aula de ràdio del nostre centre.

- Patró de navegació bàsica a motor 350€
- Patró de navegació bàsica a motor i vela 410€

El curs el podràs fer adaptat als teus horaris per obtenir la teva Llicència de Navegació.

ES TRACTA D’APRENDRE ELS CONEIXEMENTS BÀSICS PER A LA NAVEGACIÓ COSTERA.

20 HORES